KPSS ortaöğretim sınavı başvuruları başladı (2022 KPSS ortaöğretim sınav tarihi)

KPSS ortaöğretim sınavı başvuruları başladı (2022 KPSS ortaöğretim sınav tarihi)

KPSS ortaöğretim başvuruları, KPSS lisans ve ön lisans başvurularının tamamlanmasının ardından sorgulanıyor. KPSS lisans sınavının iptal edilmesinin ardından ÖSYM tarafından yeni KPSS takvimi yayımlandı. Peki, KPSS ortaöğretim sınavı ve başvuruları ne zaman?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim sınavı ve başvuruları için geri sayım sürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan KPSS ön lisans başvuruları sonrasında KPSS ortaöğretim başvuru tarihleri gündeme geldi.

ÖSYM tarafından yayımlanan 2022 KPSS takvimi sonrasında, KPSS ortaöğretim sınavı ve başvuru tarihleri belli oldu.

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURULARI NE ZAMAN?

KPSS ortaöğretim başvuruları için tarih belli oldu. KPSS Ortaöğretim (lise) başvuruları bugün (1 Eylül) başladı. Başvurular, 13 Eylül 2022 tarihinde sona erecek.
EDHqgCvKGEGxsS1EweQNlQ.jpg
KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından yayımlanan 2022 KPSS sınav takvimi sonrasında KPSS ortaöğretim sınavı tarihi açıklandı Buna göre; sınav 6 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak.

Üst Alt